Stilfull brudgum

 

Bröllop är ett stort tillfälle som ofta bara händer en gång i livet. I media och även online ligger ett stort fokus på bruden. Vilken klänning som är vackrast, vilka håruppsättningar som gäller och vilken make-up som gör sig bäst till den stil man valt. Mycket mer sällan hittar man reportage eller artiklar om brudgummen. Vi tänkte därför här ge lite extra fokus till honom.

Skjorta

brudgum

När du väljer skjorta till ditt bröllop är kvalité och passform a och o. Det gäller att hitta en skjorta med en passform som passar till din kroppsbyggnad. För att se att den är välsydd och bra kvalité på kan du kolla på sömmarna samt knapparna. Knappar i pärlemor är ett gott tecken, samt sömmar som har omkring 10 eller fler stygn per centimeter. Välj gärna en klassisk vit skjorta som kan matchas upp med slips, fluga eller plastrong matchande bruden.

Skor

I många fall glömmer man bort skorna vid bröllop. Det är så stort fokus på den övriga klädseln att man bara tar ett par skor hemifrån till. Gör inte det! Skona syns väl och andra kommer garanterat att lägga märke till dina skor. Välj ett par klassiska skor som går i samma stil som den övriga klädseln. Väljer du en trendig brudgums-klädsel är det inte fel att välja ett par mer trendiga skor till också. Färgen på skorna brukar i de flesta fall vara svarta.

Accessoarer

Vad som gör den största skillnaden på brudgum och brudgum är vilka accessoarer man väljer till. Här syftar vi då på fluga, slips, plastrong, näsduk, manschettknappar och smycken. Här kan du som brudgum ta ut svängarna lite och välja accessoarer som passar just dig. Idag finns många bra butiker online med ett brett utbud av dessa produkter som gör att du kan hitta sådana som inte annars finns på din ort. Varför inte köra slips och näsduk i klar cericerosa för att bryta av de annars stilrena klädseln och kanske matcha upp det med dekorationerna på borden? Tänk lite bredare och försök att skapa just din personliga look.

I övrigt är det snyggt att matcha vigselringen med en klassisk snygg klocka som accessoar. Denna stil behöver inte bli dyr för att funka. Tänk lite här som med klädes-accessoarerna, tänk lite bredare och försök hitta en originell klocka som både matchar vigselringen och din personliga stil.

Att gifta sig är en stor händelse. Låt dina minnen både av händelsen och fotona som lämnas kvar att ge ett snyggt och genomtänkt intryck av dig. Kanske är det den ceriserosa slipsen alla kommer att minnas!